Wat neem je mee als je bij ons langskomt?

We kunnen ons goed voorstellen dat je voor de nieuwe inrichting van je badkamer graag eerst iets wil bekijken. Uiteraard is dat mogelijk bij ons in de Outlet. Daarbij is het handig als je onderstaande zaken meeneemt, zodat we je goed kunnen helpen en je later niet voor problemen komt te staan.

Wat neem ik mee?

1. Een plattegrond of schets met de belangrijkste maatvoeringen.
Zo hebben wij in 1 oogopslag in beeld hoe jouw badkamer eruitziet en waar we rekening mee moeten houden. Het maakt niet uit dat je niet de exacte maten op 1 mm nauwkeurig hebt, maar met ‘inschattingen’ van afmetingen kunnen we helaas niets. De belangrijkste maten zijn de lengte, breedte en eventuele hoogte tot het plafond.

2. Ramen, deuren en schuine kanten.
Dit is handig om te weten met het indelen van jouw nieuwe badkamer. Voor ramen is het belangrijk op welke hoogte het raam geplaatst is. Noteer dit op de schets.

3. Eventuele koven, uitbouwen en schuine kanten.
Heb je een koof, uitbouw of schuine kant? Dan kan je dat ook aangeven op de schets. Bij een schuine kant zou het mooi zijn als je een zijaanzicht kan tekenen, met daarbij aangegeven waar de schuine kant begint en eindigt (borstwering).

4. Een aantal foto’s van de badkamer.
Zo kunnen we ons een beeld vormen van hoe je badkamer er nu uitziet.

Als je bovenstaande in kaart kan brengen, dan kunnen wij je gegarandeerd helpen!

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp