Tips voor het kopen van je eerste badkamer

Je eerste badkamer uitzoeken kan vaak een mooie maar ook spannende klus zijn. Waar moet je aan denken? Vergeet ik niet iets? Om je goed voor te breiden hebben we hieronder enkele tips uitgeschreven. Hiermee weet je zeker dat je niets vergeet!

Wat is mijn budget?

Een van de eerste vragen die we stellen. Niet omdat we hier heel nieuwsgierig naar zijn, maar omdat we hierdoor gerichter te werk kunnen gaan en hiermee teleurstelling voorkomen bij het kiezen van het sanitair voor je badkamer. Probeer daarom vooraf eerst te bedenken wat je plus/minus wil uitgeven aan een badkamer. Dit komt natuurlijk niet aan op een paar euro.

Let op: De Outlet is niet altijd de goedkoopste oplossing voor een badkamer. We kiezen namelijk ook voor kwaliteit van producten, waardoor we daarin niet altijd de goedkoopste zijn.
Lees hier meer over wat een badkamer kost.

Zoek inspiratie en bepaal je smaak.

Waarschijnlijk heb je op Pinterest of Google al eens gezocht naar inspiratie voor je badkamer. Deel deze inspiratie vooral met ons, omdat het ons een beeld geeft van jouw smaak. Breng daarom bij voorkeur een moodboard of afbeeldingen mee van inspiratie die je hebt gevonden. Heb je geen inspiratie? Geen probleem natuurlijk, wij helpen je graag op weg.

Welke onderdelen?

Heb je al een idee welke onderdelen je in de badkamer wil? Een ligbad, douche of dubbele wastafel? Breng dit vooral in kaart om gericht, samen met ons, op zoek te gaan naar de juiste onderdelen voor in de badkamer.

Wat neem ik mee?

Naast bovenstaande punten is het ook goed om een schets van je badkamer mee te nemen (maar ook een aantal foto’s). Hoe je dat doet schreven we in dit blog.

Wie gaat het plaatsen?

Als laatste is het natuurlijk handig om te weten wie de badkamer gaat plaatsen. Heb je hiervoor al iemand in gedachten? Top! In de Outlet hebben we er namelijk voor gekozen om geen badkamers te plaatsen. Wel kunnen we je voorzien van een technische werktekening, waardoor de monteur precies weet wat hem/haar te wachten staat.

Laat ons vooral weten als je nog vragen hebt voordat je langskomt. We zijn zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar.

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp