Uitgelicht merk: Villeroy & Boch

Wij hebben één centrale missie: de allerbeste sanitair producten aanbieden voor de allerlaagste prijs. Door grote (rest)partijen in te kopen bij onze vele leveranciers kunnen wij een ruim assortiment A-merken aanbieden, met prijzen die tot wel 80 procent lager liggen dan bij de concurrent. Eén van die topmerken die wij in huis hebben, is Villeroy & Boch. Wij vertellen graag meer over dit merk.

De wereld van Villeroy & Boch

Het merk heeft haar wortels in Duitsland liggen en staat bekend om de hoogwaardige badkamer- en welnessproducten. Het familiebedrijf staat al jaren voor passie, design en kwaliteit waar ook jij dagelijks van kunt genieten. Denk aan hoogwaardige badkuipen en whirlpools, maar ook mooie wastafels en spiegels. Daarnaast hebben ze prachtige wastafels, kasten en toiletten in het assortiment. Het merk biedt alles voor pure ontspanning.

Ruim aanbod van het merk

Alles wat je nodig hebt op het gebied van Villeroy & Boch vind je bij Scheffer Outlet. Wij hebben een ruim assortiment van dit hoogwaardige merk in huis, of het nu gaat om een wastafel of toilet. Kom langs in onze outlet van 800 m2 en bekijk het ruime aanbod met eigen ogen en ontvang een passend advies van onze deskundige medewerkers. Wil je graag een persoonlijke afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle producten van Villeroy & Boch

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp