Ga voor extra genot met een regendouche

Met een regendouche creëer je een heuse wellness in de badkamer thuis. Deze stortdouche straat niet enkel luxe uit, maar zorgt door de fijne stralen ook voor een ontspannen gevoel. Hiermee geniet je iedere dag van een heerlijke douche.

Vele douchemogelijkheden

Zoek je een mooie regendouche? Een opbouwmodel kan in een bestaande badkamer gemonteerd worden zonder dat de muren opgebroken hoeven te worden. De extra brede douchekop zorgt voor een prettige regenval aan warm water tijdens het douchen. Je kunt ook kiezen voor een inbouw regendouche. Dit type douche heeft een strakke uitstraling en past daarom perfect in de moderne badkamer. Het wordt volledig achter de muur weggewerkt, waardoor een strakke afwerking is gegarandeerd. 

Ruim aanbod douches

Alles wat je nodig hebt voor de regendouche vind je bij Scheffer Outlet. Bij ons vind je een ruim assortiment regendouches in verschillende maten, kleuren, materialen en types. Breng een bezoek aan onze outlet van 800 m2 en bekijk het ruime aanbod regendouches met eigen ogen en ontvang een passend advies. Naast deskundig advies en levering, kunnen wij ook de technische tekening van je badkamer mét douche verzorgen. Wil je graag een persoonlijke afspraak maken? Neem dan contact op.

Bekijk alle regendouches

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp