Badkamermeubels van Thebalux

Scheffer Outlet biedt een breed assortiment aan badkamermeubels variërend van: modern, klassiek, robuust en elegant. Er zijn verschillende combinaties mogelijk, zodat je altijd een passende badmeubelset vindt. Van sets met alleen een onderkast en spiegel(kast) tot aan meubels met kolomkasten en ladekasten. Zo creëer jij de opbergruimte die je nodig hebt in de badkamer.

Hoge kwaliteit

Voor een complete badmeubelset heb je bij Scheffer Outlet onder andere keuze uit het kwaliteitsmerk Thebalux! Dit Nederlandse merk ontwikkelt sinds 1995 moderne meubels met een fraai, stijlvol design. Daarbij zijn de badmeubels van dit merk praktisch ontworpen met duurzame materialen en geniet je van veel opbergruimte. Het is dus een echte aanwinst voor in je badkamer. Om die reden hebben wij dan ook een uitgebreid assortiment van dit merk in huis.

Uitgebreid assortiment

Ben je benieuwd naar een badkamermeubel van het merk Thebalux? Kom dan langs voor een persoonlijk advies. Wij helpen je graag om jouw wensen te realiseren zodat je straks elke dag kunt genieten van je nieuwe badkamermeubel. Voor meer informatie en inspiratie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We hebben altijd verschillende badkamermeubels van het merk op voorraad. Deze kun je direct meenemen vanuit onze outlet. Kom langs!

Bekijk ons assortiment

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp