Jouw badkamer voorzien van een stijlvolle Brauer-kraan?

Met de uitgebreide collectie Brauer kranen voel jij je als een echte koning(in) in de badkamer. Of je nu kiest voor de gouden kraan, een strakke matzwarte set of een moderne koperen kraan, met een Brauer set is jouw badkamer écht helemaal af.

Badkamerkranen van Nederlandse bodem

Brauer is een merk van Nederlandse bodem en specialist in totaalconcepten voor badkamers. Met de moderne Italiaanse stijl (door middel van trend kleuren) past een Brauer kraan in vrijwel elke omgeving. Een badkamerkraan kan vaak geen bewuste keuze zijn, maar door juist wel bewust te kiezen geven deze kranen dat echte koninklijke gevoel. Elke keer als jij er gebruik van maakt, weet je dat het een goede keuze was.

Kwaliteit en afgewerkt design

Waar soms kwaliteit en een fraai design niet samengaan, is Brauer er juist wel in geslaagd om dit samen te brengen. Als Nederlandse producent is dit direct terug te zien in de kwaliteit, die niets te wensen over laat. Het duurzame karakter weet men goed te vermengen met een hoge kwaliteit.

Waar hoge kwaliteit vaak gekoppeld is aan een hoge prijs, is dat bij Brauer zeker niet het geval. De kwaliteit is namelijk niet doorvertaald naar de prijs. Want Brauer staat erom bekend dat het voor eenieder betaalbaar is. Dat maakt Brauer een goed merk!

Brauer in onze Outlet

Omdat wij leverancier zijn van Brauer, is een groot deel van de collectie in onze Outlet in Zelhem te bekijken. Vooral handig als je twijfelt over een kleur of afwerking.

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp