De badkamertrends voor 2022

Is jouw badkamer toe aan een upgrade? Of wordt het na al die jaren eens tijd voor een compleet nieuwe badkamer? Dan ben je bij Scheffer Outlet in Zelhem aan het juiste adres. Met onze ruime collectie aan complete badkamers en sanitair producten slaag je bij ons altijd. Maar wat zijn de trends voor 2022? Wij zetten het voor je op een rij.

Natuurlijke materiaalsoorten

Een nieuwe trend die we zien, is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk daarbij aan natuurstenen waskommen of betonlook tegels. Vanzelfsprekend in combinatie met aardetinten zoals zand, terracotta en bruin. Dit zorgt voor een rustige uitstraling en natuurlijke look. Het mooiste is dan dat dit aangevuld met natuurlijke accessoires en groene planten.

Veel kleurgebruik

Met kleuren kun je alle kanten op. Ook in jouw badkamer. Wat te denken van strak ton sur ton? Of tegenstelde kleuren daarvan? Je kunt hierbij denken aan aardetinten als zand, beige en hout. Ook voor meer contrast kun je kiezen voor complementaire kleuren. Denk hierbij aan een gouden wastafelkraan geplaatst tegen blauwe of groene tegels.

Gebruik van tegels

Ook erg populair dit jaar: het gebruik van verschillende badkamertegels. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld visgraattegels, cementtegels of Portugese tegels. De mogelijkheden hierin zijn zeer divers. Maak de keuze uit verschillende formaten, kleuren en legpatronen. Ze zijn geschikt voor zowel de vloer als op de muur. In onze outlet heb je volop keuze.

Bekijk ons assortiment

Ben je dus toe aan een nieuwe badkamer? Bij Scheffer Outlet kun je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Wij helpen je graag om jouw wensen te realiseren zodat je straks elke dag kunt genieten van je nieuwe badkamer. Voor meer informatie en inspiratie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We hebben altijd verschillende badkamers en onderdelen met de laatste trends op voorraad. Deze kun je direct meenemen vanuit onze outlet. Kom langs!

Bekijk ons assortiment

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp