Badkamertrends najaar 2021

Is jouw badkamer toe aan een upgrade? Of wordt het na al die jaren eens tijd voor een compleet nieuwe badkamer? Dan ben je bij Scheffer Outlet in Zelhem aan het juiste adres. Met onze ruime collectie aan complete badkamers en sanitair producten slaag je bij ons altijd. Maar wat zijn de trends dit najaar? Wij zetten het voor je op een rij.

Donker

Dit jaar is de donkere badkamer een populaire trend. De donkere kleuren geven een geborgen gevoel en luxe uitstraling. Hierin zijn diverse mogelijkheden. Denk daarbij aan donkere muren en tegels in combinatie met houten accenten. En ga daarbij voor een donkere raamdecoratie met een luxe uitstraling om het helemaal compleet te maken. Voor een extra accent kun je wel kiezen voor lichtere of witte accessoires of onderdelen.

Industrieel

De industriële badkamer is ook dit jaar weer populair. De basis bestaat uit een minimalistische look met neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs. Denk bijvoorbeeld aan een witte basis met zwarte kranen en zwarte metalen poten. Ook ruwe materialen zoals baksteen, beton en verweerd hout passen goed bij deze fabrieksachtige sfeer. In onze outlet kun je de diverse mogelijkheden bekijken. Onze medewerkers geven je hier ook graag een passend advies over. Zo ben je altijd bij de tijd.

Duurzaam

Duurzaamheid is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Zeker als het om de badkamer gaat. Het is immers dé ruimte waar veel water wordt verbruikt en tevens is het een grootverbruiker van energie. Kies daarom voor duurzaam materiaal in de badkamer. Denk daarbij aan een douchegoot met warmte-terugwin systeem, waterbesparende douchekoppen, toiletten met kleinere spoeling en energiebesparende thermostaatkranen. Alles is mogelijk. In onze outlet is het allemaal verkrijgbaar.

Neem contact op

Ben je dus toe aan een nieuwe badkamer? Bij Scheffer Outlet kun je altijd terecht voor een persoonlijk advies. Wij helpen je graag om jouw wensen te realiseren zodat je straks elke dag kunt genieten van je nieuwe badkamer. Voor meer informatie en inspiratie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. We hebben altijd verschillende badkamers en onderdelen met de laatste trends op voorraad. Deze kun je direct meenemen vanuit onze outlet. Kom langs!

Deel dit artikel:
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp