Retouren


Scheffer Outlet streeft ernaar dat je als tevreden klant een aanschaf doet in onze winkel. Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over het (geleverde) product. Dan hebben wij de mogelijkheid dat je het product kunt retourneren. Indien je retourzending voldoet aan de voorwaarden (zie onderstaand), kun je vervolgens het geld terug krijgen.

Retourvoorwaarden

  • Binnen 14 kalenderdagen na de leveringsdag
  • Het product is orgineel / oorspronkelijk 
  • Het product schoon is
  • Producten die speciaal voor je zijn vervaardigd, kunnen NIET retour


Verpakking

Om een risico op waardevermindering te voorkomen verzoeken we je de verpakking ongewijzigd te laten.

Wel / Niet retour

Producten die speciaal voor je worden gemaakt / besteld kunnen NIET retour. Indien je twijfelt of een product kan worden geretourneerd kun je contact opnemen met de klantenservice op telefoonnummer: 0314-624745. .

Beschadigd product

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen in de vorm van waardevermindering. Levering van beschadigde artikelen dient zo snel mogelijk na ontvangst gemeld te worden. 

Retourproces


Aanmelden retour

Retouren dienen vooraf aan onze klantenservice te worden gemeld. Je ontvangt daarna de retourprocedure welke op je bestelling van toepassing is. Voor onaangekondigde retouren kunnen wij geen afhandeling garanderen.

Waardevermindering product

Indien je meer doet met de producten dat het beoordelen daarvan (om te kijken of je het wilt houden) en dat daardoor schade aan het product ontstaat, ben je als consument aansprakelijk voor de waardevermindering.


Retouradres

Retouren mogen onder bovenstaande voorwaarden worden verzonden worden naar:
Scheffer Outlet
t.a.v. klantenservice
Handelsweg 
7021 BZ Zelhem


Retourkosten

Wanneer je een artikel wenst te retourneren dan kun je deze zelf terugbrengen naar de winkel, hier zijn geen kosten aan verbonden. Aan het retour sturen van producten kunnen wel kosten verbonden zijn, afhankelijk van de transportdienst en het artikel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, afhankelijk van het product kun je deze per PostNL of transportbedrijf naar het retouradres opsturen. Zorg ervoor dat je retour altijd wordt aangekondigd via onze klantenservice.


Terugbetaaltermijn

Je ontvangt de terugbetaling zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wanneer het product is geretourneerd dan ontvang je alle betaalde bedragen terug exclusief eventuele retourkosten.

Annuleren

Het is mogelijk om je bestelling te annuleren. Wij verzoeken dit altijd binnen 24 uur aan ons per email door te geven onder vermelding van je ordernummer. Bestellingen die reeds verwerkt zijn, kunnen niet meer worden geannuleerd.