Je kan je bestelling op verschillende manieren afrekenen. Hieronder begrepen zijn iDEAL en vooruit per bankoverschrijving. iDEAL is verreweg de snelste, meest makkelijke en veilige manier om je bestelling af te rekenen. Waar je gebruik maakt van telebankieren (online bankieren) kan je met iDEAL betalen.

iDEAL
Je kan gebruikmaken van iDEAL wanneer je bankiert met één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos bank. Bij deze optie betaal je via de eigen vertrouwde website van je bank. Wanneer je wil betalen via iDEAL selecteer je deze optie tijdens het invoeren van je bestelgegevens; de rest wijst zichzelf. Het grootste voordeel van iDEAL is dat je betaling, onafhankelijk van je bank, direct door ons wordt ontvangen. Je bent dus verzekerd van de snelste verzending.

Vooruit per bankoverschrijving
Als je voor een bankoverschrijving kies dan dien je zelf het openstaande orderbedrag naar ons over te maken. De gegevens die nodig zijn voor de bankoverschrijving staan in de orderbevestiging die je na het plaatsen van een bestelling per email ontvangt. Vermeld bij de bankoverschrijving altijd het ordernummer uit de orderbevestiging en hou er rekening mee dat het één tot drie dagen kan duren voordat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Na ontvangst van de betaling wordt jouw bestelling in behandeling genomen en verzonden.

Bankgegevens Scheffer outlet
IBAN nummer: NL94 ABNA 0533 5224 39
BIC nummer: ABNANL2A